Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Geoder er indre vækst

Geoder er krystallernes krybber - det er små eventyrlige universer af indre vækst. På overfladen er de som rå og mudrede upolerede sten, på indersiden er de universet selv.
 Læs mere
"Tro kan flytte bjerge"
Geoden genkendes normalt af en sfærisk konfiguration, der indeholder et hulrum foret med en krystallinsk struktur, der vokser mod midten. Det er konfigureret i form af en lukket skal, der normalt indeholder kvarts, ametyst, citrin eller calcit og delvist fyldt med krystaller, der rager ud i det hule indre; den adskilles fra den sædvanlige kalksten eller "mudder" som er en matrix med en film af ler. Selve geodestrukturen udviser flere egenskaber ud over egenskaberne for de indeholdte mineraler.

Disse egenskaber inkluderer forbedring af evner til astralrejser og hjælp til udøvelse af matematik.

Geoder tillader også at genkende og analysere det samlede billede inden beslutningstagning. Det giver en frihed til at forme sin egen fremtid og hjælper en med at opnå meget effektive kommunikationsevner. Geoder fremmer forbindelsen til de højere kræfter og de højere planer.

Geoder er desuden eksempler på "indre vækst", som kun lader sig gøre, hvis næringsindholdet i geodens hulrum er rig nok.. Jeg vil invitere dig til at lade dette være et eksempel på, hvor meget livs-næring du selv bør tanke op i dit liv.

Indre vækst kommer ikke at ydre omstændigheder alene. Man kan ikke leve af brød alene. Indre vækst er kultivering af dit sind og det er at forsyne dit indre med netop den næring der skal til, for at bygge den slags krystal du vil elske at skinne ud igennem.

Ligesom planter vokser i sund næringsrig jord, så gør de smukke krystaller i næringsrig væske og så gør du i et næringsrigt indre og ydre miljø.

Vibrerer med tallet: 9.
Astrologisk stjernetegn: jomfru

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om selenit.dk

selenit.dk er en informationsside hvor viden om selenit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis selenit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb selenit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at selenit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe selenit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser